قهوه ترکTurkish coffee

قهوه پارسا
قهوه پارسا
شناسه محصول: نامعلوم دسته: , برچسب: ,

قهوه ترکTurkish coffee

شناسه محصول: نامعلوم دسته: , برچسب: ,

89,000 تومان399,000 تومان

پاک کردن
  • ماندگاری تا یکسال در جای خنک و دور از آفتاب
  • خشکبار پارسا
  • خشکبار پارسا
  • مرکزی
ویژگی های محصول
  • قهوه ترک ویژه
  • در وزن های مختلف
  • اعلا و با کیفیت

نقد و بررسی

قهوه ترک

مراحل درست کردن قهوه ترک

  • ابتدا به ازای هر نفر یک فنجان آب سرد به جاذوه اضافه می‌کنیم. (بهتر است برای دم کردن قهوه ترک از آب سرد و برای اندازه‌گیری میزان آب مورد نیاز از فنجان سرو قهوه ترک استفاده می‌کنیم.)
  •  به ازای هر نفر یک الی دو قاشق چایخوری سرپر پودر قهوه به جاذوه اضافه می‌کنیم. (مقدار پودر قهوه برای هر نفر کاملا سلیقه‌ای بوده و برای تنظیم غلظت قهوه می‌توانیم مقدار پودر قهوه را کم و زیاد کنیم.)
  • بهترین زمان افزودن شکر همین مرحله است. (اگر می‌خواهیم قهوه کمی شیرین‌ شود.)
  • ترکیب حاصل را هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.
  • جاذوه را روی شعله ملایم می‌گذاریم.
  •  ۴ الی ۵ دقیقه طول می‌کشد تا قهوه دم کشیده و روی قهوه لایه فوم (کف قهوه) ایجاد شود.
  •  بعد از تشکیل لایه فوم روی قهوه و قبل اینکه قهوه قل بخورد، جاذوه را از روی شعله برمی‌داریم و با قاشق فوم روی قهوه را داخل فنجان‌ها می‌ریزیم.
  • دوباره جاذوه را روی شعله گذاشته تا لایه فوم تشکیل شود و قبل از اینکه  قل بخورد آن را از روی شعله برمی‌داریم و حدودا نصف قهوه را داخل فنجان‌ها می‌ریزیم.
  • یک بار دیگر جاذوه را روی شعله قرار می‎دهیم، حدودا ۱۰ الی ۱۵ ثانیه صبر می‌کنیم و قبل اینکه قهوه قل بخورد آن را از روی شعله برمی‌داریم و فنجان‌ها را کاملا پر می‌کنیم.

نکات مهم دم کردن و سرو قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک - فنجونت
طرز تهیه قهوه ترک

برای شیرین کردن قهوه به جای شکر از قند استفاده کنیم چراکه طعم مطلوب‌تری به قهوه می‌دهد.
برای هم زدن از قاشق چوبی استفاده کنیم.
از آب سرد یا حتی کمی یخ استفاده کنیم. چراکه هر چه زمان دم کشیدن قهوه طولانی‌تر باشد غلظت آن افزایش می‌یاید.
پس از ریختن قهوه داخل فنجان کمی صبر ‌کنیم تا ذرات معلق قهوه موجود در نوشیدنی ته نشین شود.
کنار قهوه ترک یک فنجان آب سرو کنیم. چراکه قهوه ترک، قهوه سنگینی است و بعد از نوشیدن آن دهان کمی گس می‌شود و نوشیدن آب به متعادل شدن طعم دهان کمک می‌کند.
بهتر است برای سرو قهوه ترک از فنجان استاندارد با حجم۸۰ الی  ۱۰۰ سی‌سی استفاده کنیم.

قهوه ترک با شیر

قهوه ترک را با شیر هم می‌توان دم کرد یعنی به جای آب سرد از شیر سرد استفاده کنیم.
به قهوه ترک با شیر، قهوه یونانی هم می‌گویند.
برای هر نفر یک فنجان شیر سرد (شیری که داخل یخچال بوده است) و یک الی دو قاشق چایخوری پودر قهوه ترک را داخل جاذوه ریخته و آن را روی شعله ملایم گذاشته و مانند روش گفته شده در بالا دم می‌کنیم.

وزن

100 گرم

1000 گرم

250 گرم

500 گرم

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قهوه ترک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فروشگاه اینترنتی خشکبار پارسا

زمان عضویت در خشکبار پارسا : 4 مهر 1404
94.6 از 5
4.73 رضایت خرید|(30) رای

سوالات و پاسخ‌های مشتریان

هنوز هیچ سوالی وجود ندارد، اولین کسی باشید که برای این محصول سوالی مطرح می کنید.

برای هر پاسخ جدید یک اعلان برای من ارسال کن.

محصولات مرتبط