سبد خرید 0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تفاوت قهوه عربیکا با روبوستا چیست؟

قهوه پارسا


تفاوت این دو قهوه معروف در جهان چیست؟ بیایید عربیکا و روبوستا را باهم مقایسه کنیم.

قهوه پارسا
آجیل خشکبار و قهوه پارسا

۱- عربیکا کافئین کمتری نسبت به روبوستا دارد. عربیکا %۱٫۵ و روبوستا %۲٫۷ کافئین دارد. افرادی که نگران اثرات منفی کافئین هستند می‌توانند قهوه عربیکا مصرف کنند. کافئین مزه تلخی دارد، بنابراین عربیکا تلخی کمتری نسبت به روبوستا دارد.

۲- عربیکا شکر بیشتری نسبت به روبوستا دارد. عربیکا دو برابر بیشتر از روبوستا شکر دارد. بیشتر مردم شیرینی را به تلخی ترجیح می‌دهند، شاید به همین دلیل عربیکا طرفداران بیشتری دارد.

۳- عربیکا لیپید بیشتری نسبت به روبوستا دارد. در قهوه عربیکا حدوداً %۶۰ لیپید (چربی، روغن، موم، ویتامین، هورمون و…) بیشتری وجود دارد.

۴- عربیکا مزه اسیدی بیشتری نسبت به روبوستا دارد. عربیکا مزه اسیدی خوش‌آیندی دارد، همچنین طعم میوه‌ای، شکلاتی و آجیلی می‌دهد. روبوستا این طعم‌ها را ندارد و بیشتر طعم چوبی و کائوچوی سوخته می‌دهد.

۵- عربیکا محبوبیت بیشتری نسبت به روبوستا دارد.%۶۰ تا %۷۵ قهوه جهان از عربیکا تأمین می‌شود. روبوستا %۴۰ یا کمتر قهوه جهان را تأمین می‌کند.

۶- عربیکا طعم بهتری نسبت به روبوستا دارد. عربیکا طعم قوی‌تری دارد و مزه شکلات، آجیل، توت و میوه‌ای دارد. از طرفی دیگر روبوستا طعم تلخ‌تر و کائوچو مانندی دارد.

۷- عربیکا نسبت به روبوستا گران‌تر است. عربیکا به دلیل شرایط آب و هوایی خاصی که نیاز دارد، کشت سخت‌تری دارد و هر هکتار محصول کمتری نسبت به روبوستا می‌دهد و چون مزه بهتری دارد، متقاضیان بیشتری هم دارد، بنابراین عربیکا گران‌تر است.

۸- عربیکا نسبت به روبوستا حساس‌تر است. گیاه عربیکا در آب‌وهوای معتدل و دمای ۱۵ تا ۲۴ رشد می‌کند، درحالی‌که روبوستا می‌تواند در دماهای بالاتر ۱۸ تا ۳۶ و شرایط آب و هوایی نامناسب رشد کند. همچنین گیاه عربیکا آب‌وهوای مرطوب را دوست دارد ولی روبوستا می‌تواند آب‌وهوای خشک و آفتاب مستقیم را تحمل کند. به بلوغ رسیدن گیاه عربیکا طولانی‌تر از روبوستا است، به همین دلیل دانه‌های عربیکا طعم بهتر و جاافتاده‌تری دارند. عربیکا بیشتر از روبوستا در معرض آفت قرار می‌گیرد.

۹- دانه‌های عربیکا خوش‌فرم و رنگی‌تر از دانه‌های روبوستا است. دانه‌های عربیکا درشت‌تر و بیضی‌شکل است، درحالی‌که دانه‌های روبوستا دایره شکل هستند. دانه‌های کال عربیکا روشن‌تر از دانه‌های روبوستا است.

۱۰- عربیکا نسبت به روبوستا محصول سالیانه کمتری می‌دهد. در هر هکتار زمین، عربیکا محصول سالیانه کمتری نسبت به روبوستا می‌دهد. به همین عربیکا نسبت به روبوستا گران‌تر است.

۱۱- دانه‌های عربیکا بوی متفاوت‌تری نسبت به روبوستا دارند. دانه‌های کال عربیکا بوی بلوبری می‌دهند، درحالی‌که دانه‌های کال روبوستا بوی بادام‌زمینی می‌دهند.

برای تهیه انواع قهوه با کیفیت مطلوب از سایت آجیل، خشکبار و قهوه پارسا خرید کنید.

چرا پارسا؟ چون محصولات خشکبار پارسا را با کیفیت اعلا و به قیمت عمده می خرید!

برگشت به بالا
تولید و پخش انواع خشکبار